2018 - Így lehet kutyajó az évetek!

Blog :: Érdekességek 2018. január 05., péntek 14:53

Biztosan sokan tudjátok, 2018 a Kutya éve a kínai asztrológiában. Ezt a február 16-án kezdődő ciklust vizsgáltuk meg, mit is jelent majd ez nekünk, gazdiknak. Jó lesz-e és szép, esetleg tartogat különleges meglepetéseket? Cikkünkből kiderül, mit hoz 2018 és a Hegyre menő kutya éve!

 

A kínai horoszkóp szerint hatvan évente kibújik a házából a Föld Kutya, hogy ilyenkor egy esztendőn keresztül „uralkodjon”. A 12 asztrológiai fázisból a 11. helyen álló kutya egészen 2019 február 9.-ig követi életünk. Már az európaiak számára is egyre növekvő jelentőséggel bír a távolkeleti asztrológia, ugyanis az kézzelfoghatóan törekszik az ember érzelmi világának, jellemének fejlesztésére. Abban pedig egyetérthetünk, hogy ez mindannyiunk hasznára válik.

 

 

A kutya a hűség, a védelmezés és az értelem szempontjából szimbólikus. Biztonságot és stabilitást jelképez, és ez a két dolog mindig is az egyik legáhítottabb társadalmi feltétel volt, így a kínai mitológiában is megjelenik.

A periodikusan ismétlődő Kutya évéről az eddigi tapasztalatok megoszlanak, mi természetesen inkább a pozitív vonalban hiszünk. Ezek szerint a négylábúakról elnevezett időszak hűséget, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot csempész majd mindannyiunk otthonába. 

Abban viszont szinte minden fórum egyetért, hogy 2018-ban a megmozdulásainkat elsősorban az alaposság, a megfontoltság és a kitartó türelem fogja jellemezni. Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? 

Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy inkább sokat tépelődünk egy-egy döntés előtt, de ha végre „megszültük” azt, az élet bennünket igazol majd. Ebben az évben egy kicsit lassulhat a fejlődésünk, de ez egyben azt is jelenti, hogy résen leszünk, ha veszély leselkedik - ennélfogva kikerüljük azt.

​​​​​​

Ha valamikor is kétkedtünk magunkban, idén érdemes a megérzéseinkre hagyatkozni, a csillagállás jó alapot szolgáltat ehhez. Nem fogunk csalódni, a Kutya megmutatja számunkra a helyes irányt. Tartsunk önvizsgálatot, ismerjük be sajátmagunknak a múltbéli hibákat, ne vitassuk el a sikereinket - ez lehet a jelen és az eredményes jövő kulcsa. Ezzel az attitűddel munkánkat és feladatainkat hatékonyan vihetjük célba, így energiát és életerőt takaríthatunk meg.

A Kutya égisze segít bennünket, hogy megtaláljuk önmagunk, változtassunk külsőleg-belsőleg, megtisztuljunk és ráleljünk a helyes útra. Ha valamit már régóta dédelgetünk, itt az idő meglépni! Legyen az házasság, új vállalkozás, vagy egy nagy utazás, akarjunk álmodni és megélni a vágyainkat. Ne feledjétek, bátraké a szerencse! Közhelynek festhet, de merjetek dönteni, közösséget vállalni embertársaitokkal, a céljaitokért dolgozni minden eddiginél nagyobb erőbedobással. Közben négylábú barátaitokról se feledkezzetek meg, hiszen a Kutya éve lepereg, de a csoda veletek marad.


 
Az üzenet egyértelmű: álljatok négylábbal a földön, ne legyetek nyuszik, és ne tegyetek lóvá senkit.

Így lehet kutyajó évetek!

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;