5 + 1 dolog, amit biztosan nem tudtál a kutyákról!

Blog :: Érdekességek 2020. március 13., péntek 22:40

Ahány fajta, annyi csoda. Egyáltalán nem túlzás ezzel a jelzővel illetni négylábú kedvenceinket, már csak azért sem, mert minden alkalommal meglepődünk, milyen tökéletesre alkotta meg őket a természet.

 

1. A magas vérnyomás legjobb ellenszere a kutyasimogatás: egy kis szeretgetés, játék a kedvenceddel és rögtön megnyugszol, elillan a hypertoniád. 

2. Létezik egy olyan eb, amelynek hat-hat ujjacska van a mancsán, és ezzel egyedülálló a világon. Ő a lundehund Norvégiából.

3. Tudtad? Egy minnesotai helységnek egy Duke névre hallgató eb a polgármestere.

4. Na és hol van a világ legtöbb kutyája? Az USA-ban. 75 milliószor négy tappancs dobog napról napra az ígéret földjén! 

5. A yorkshire terrierek szőre pontosan olyan, mint az emberi haj: ez azért is lehetséges, mert arra tenyésztették őket, hogy az is tarthassa, aki egyébként az állati szőrre allergiás. 

+1. Talán a legérdekesebb: éneklő eb? Ez az afrikai vadászkutya, a basenji, az egyetlen kutyafajta, aki nem tud ugatni. Helyette jódlit énekel… :)

 

Tóth Krisztián Márk

 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;