Az 5+1 legfurcsább kutya cselekedet!

Blog :: Érdekességek 2019. január 27., vasárnap 17:23 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Biztosan minden kutya csinál furcsaságokat, ám az én ebem ebben a legkülönlegesebb! Kedves bundabarát olvasó, ismerős az érzés? E sorok írója is úgy érzi, hogy az ő kutyája viszi a prímet, ezért összeszedte az 5 + 1 legbizarrabb viselkedési elemet - bizonyára sok hasonlóságot, egyezést fedeztek fel majd!

 

1. Tisztelgés a kávéfőző előtt

Minden előzetes esemény nélkül egyszer csak leül a gáztűzhelyen lévő kotyogó alkalmatosság elé, majd hosszú percekig mereven bámulja azt - a családtagoknak hátat fordítva, vidám reakcióikra fittyet hányva. Őszintén nem hiszem, hogy létezik még egy olyan négylábú, aki bármilyen vonzódást, érdeklődést mutat a kávéfőzők iránt! 

2. Udvar végében csaholás, minden nap szigorúan 19:30 -20h között!

Ahogy végzett a vacsoráját elköltő család lelejmolásával, azonnal egyértelmű vakkantásokkal jelzi, hogy jöhet a következő periódus: a félórás ugatás rituáléja egyetlen levegővel. Ami a legfurább a dologban, hogy ez sosem az utcafronti kapunál zajlik, ahol egyébként jobb esetben történik is valami. Épp ellenkezőleg, valamiért mindig a kert legvégében kerül sor az „előadásra”…

3. Bambulás

Az ebünk nagyon sokat tartózkodik a lakásban, többnyire mindig oda helyezkedik, ahol épp a családtagok is megtalálhatók. Mint minden négylábú, napja jelentős részében ő is„döglik”, vagy épp a lábak között sertepertél. Ám gyakran előfordul, hogy ültében egyszer csak elbambul, és hosszú percekig olyan arcot vág, mint egy gondterhelt családanya, aki töri a fejét, hogy a munka végeztével vajon hogyan legyen majd egyszerre három helyen!?

4. Orral minden elintézhető?

Igen, valóban minden. A miénk a világ legszófogadóbb kutyája, de ha ő menni akar, akkor megy: nem lehet akadály a szúnyoghálós ajtó, sem a bejárati kapu, de gyakran még az előtte álló személy sem…  A fejét befúrva tisztítja az utat! :) 

5. Végtelen türelem

Sok időt töltünk a konyhában, és bizony már előfordult, hogy dolgunk végeztével véletlen bent felejtettük a békésen sziesztázó kutyát. Egyszer csak egy-másfél óra múlva belénk hasított a gondolat: gyanús a csend, hol lehet ez a jószág? És a”jószág” az asztal mellett ült, egyetlen vakkantás, ellopott darab étel, vagy csíny nélkül, határtalan türelemmel várta a szabadulását.

+1. A Quebeck termékek lopkodása…

Nem lehet azt mondani, hogy ne kényeztetnénk el a barátunkat, rendszeresen részesül minden finom falatból, ami az asztalunkra kerül. Neki mégsem a klasszikus kutyának való eledelek - virsli, kolbász, szalámi - kellenek, hanem a Q-FLEX és a Q-CONUT. Mániákusan imádja Dr. Quebeck boszorkánykonyhájának találmányait! A húsokkal tele asztalnál nyugodtan magára lehet hagyni, a Quebeck termékekkel már nem mernénk megtenni ugyanezt… :D 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;