5+1 pusztító kutyanév 

Blog :: Érdekességek 2019. március 05., kedd 16:51 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Semmi más nem képes jobban leírni a kutyánk jellemét, mint a neki adott név, ezért nagyon fontos a jó választás. Ez leggyakrabban a külső és belső tulajdonságaik alapján történik meg, de előfordulnak extrém esetek is, és néha bizony az idiotizmustól sem riadunk vissza… Saját tapasztalatainkat és városi legendákat segítségül hívva elhoztuk nektek az 5+1 legszerencsétlenebbül hangzó kutyanevet!

 

1. BUKSI

Szegény pára! Legyen ő bármilyen okos, bármilyen különleges, és imádnivaló, valamiért mégis a legátlagosabb átlagnév jutott neki. Gyakori eset ez, bár, ha jobban szemügyre vesszük a felhozatalt, konstatálhatjuk: talán ő járt a legjobban. És a Buksi a maga kis egyszerűségében még valahol cuki is!

2. KUTYA

E sorok írója néhány éve a Margitszigeten sétált, amikor egy semmiből elé keveredő golden retriever hevesen barátkozni kezdett vele. Annak rendje és módja szerint el is hangzott a kérdés: „De szép kutya, hogy hívják?” A válasz pedig minden képzeletet felülmúlt. Leginkább azért, mert cseppet sem viccnek szánták:

„Kutya. KUTYÁNAK NEVEZZÜK!”

3. ÁRPÁD

Ugyancsak személyes tapasztalat: kisfiú sétáltat egy fehér kölyök gombolyagot. Odalép két fiatal srác, és elkezdik dögönyözni a kutyát. Természetesen itt sem maradhatott el a név utáni udvarias érdeklődés, és a becsapódás: szerencsétlen eb a felettébb kínos Árpád névre hallgatott. Elnézést kérünk minden kedves Árpád nevű olvasónktól!

4. KLIMAX

Egy kutyanév, amivel valaki a saját, vagy idősödő kutyájának testi-lelki, mentális állapotát (nyomorúságát…) írta le. Nehezen tudom elképzelni a szituációt, de próbáljuk meg: „Anyuka, mi legyen a neve? Háát, mégsem nevezhetjük impotenciának, legyen inkább Klimax…” 

Az emberi hülyeség valóban határtalan, ugye? 

5. ÉRTÉK

Ezt a szenzációs (…) elnevezést egy magyar weboldalon találtuk. Értjük, hogy egy ügyes házőrző komoly ÉRTÉKET képvisel, de néha talán érdemes lenne elvonatkoztatni, és kicsit elővenni a kreatív énünk. Legalább a névválasztásnál…  

+1. REZSI

Nagy házba kis kutyát! Ez lehetett a vezérelv az eb megválasztásánál. Feltételezzük, hogy a valószínűleg mázsás rezsiterhek alatt görnyedező gazdi ezért ragaszkodott „alacsony fogyasztású” kutyához. Annyira, hogy nevesítenie is muszáj volt, hogy mindig eszébe jusson: legalább a kutyája gazdaságos! 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;