8 éves a világ LEGNAGYOBB KUTYÁJA

Blog :: Érdekességek 2020. június 12., péntek 17:51 Freddy, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Vagyis egészen pontosan a legmagasabb: a Freddy névre hallgató eb két lábra állva jócskán túlmutat a két méteren - nincs is nála nagyobb példány a földgolyón! 

 

És most már egy másik területen is TOP: Ő a világ legöregebb dán dogja! Hihetetlen testméretéhez elképesztő súly párosul, egész pontosan 96 kilogrammot nyom az „öreg”, akinek az étvágya sem mindennapi. Gazdájának havi 630 fontjába kerül az élelmezése, ami forintba átszámolva 240.000 egységet jelent. Noha a hatalmas termete miatt sokan azt hiszik, hogy nehéz lehet őt sétáltatni, egészen más okból az:

 

 

a gazda Claire Stoneman elmondása szerint valósággal sokkolja a szembejövőket, sokan úgy érzik, mintha egy lovat vezetne velük szemben a járdán. 

Hogy igazából Freddy mennyire jámbor, arról mindent elárul a tény, hogy Clarie egy matracon alszik vele… 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;