A kényelem netovábbja: ÍME az önsétáltató kutya

Blog :: Érdekességek 2020. január 28., kedd 16:15 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Reggeli rohanás, uzsonnacsomagolás, gyereket az oviba, és ugye akkor még ugye ott van a kutya is. Jómagam a kutyasétáltatást egy szeánszként élem meg, aminek sokkal inkább kell szólnia az eb és gazdája közötti bensőséges kapcsolat kinyilatkozásáról, mint a kapkodásról.

 

Ezt a problémát egy Seattleben élő eb a „magad uram, ha szolgád nincsen” metódust követve könnyedén áthidalta:

Az Eclipse névre hallgató négylábú minden áldott nap felszáll egy helyi járatára, majd elbuszozik a parkig, ahol a város legnagyobb kutyafuttatója található. A helyiek már meg sem lepődnek, ha meglátják az ebet valamelyik ülésen, bérlettel a nyakában, amit a gazdája erősít a hámjára. Az önsétáltató eb nagyon népszerű, bár példának okáért a budapesti tömegközlekedésben nehezen tudnánk hasonlót elképzelni…

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;