A kutya a legintelligensebb állat? MAJDNEM!

Blog :: Érdekességek 2020. október 04., vasárnap 19:48 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Való igaz, az ebek rettentően okosak, ezt mindenki tudja. Azt már kevésbé, hogy a vannak olyan malac fajták, amelyek még hűséges négylábú barátainkon is alaposan túltesznek!

 

És ha még csak a kutyákról lenne szó! Bokham, a törpemalac kisgyermekeket megszégyenítő intelligenciával rendelkezik, ahogyan az a beágyazott videónkban is látszik. 

Az okok az igencsak fejlett kognitív képességekben keresendők: Bokham képes különbséget tenni a plüss játékok között, legyen az kutya, vagy épp malac. De összehasonlítási alapot is láthatunk, amelyből lejön, hogy amit nem tud a kutya, azt bizony a kismalac igen… Ettől persze még nagyon szeretjük a kutyákat, de nagyon nagy feeling lehet egy ilyen kis szeretetgombócot is tartani az ebek mellett. 

A videó átkattintás UTÁN indul:

 

 

A malacka kis barátjával szemben még a labirintusos kihívást is könnyedén és ijesztően gyorsan abszolválta. A Bokhamot megfigyelő szakértő etológus szerint ha egy állat egy ilyen kihívást három perc alatt abszolvál, az már rettentően fejlett kognitív motort jelent: nos, Bokham alig több, mint egy perc alatt végzett vele… 
 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;