A KUTYAFÁJÁT!! – 5+1 válogatott ebcsíny

Blog :: Érdekességek 2017. október 26., csütörtök 16:51

Négylábú barátaink nem csupán társként, kimeríthetetlen humor-bugyorként is szolgálnak. Legyenek akár kicsik vagy nagyok, keverékek vagy fajtatiszták, ösztönös és/vagy spontán megmozdulásaik mindig megmosolyogtatóak. Ezekre olykor mi magunk is rájátszunk… Mert imádjuk a rosszcsontokat! Összegyűjtöttük az általunk legviccesebbnek vélt 5+1 kutyacsínyt


1. Papucs, cipő, lábbeli…
A kölyökkori rágcsálás teljesen rendben van. A „gyári csomag része”, hogy kutyánk időnként felkapja cipőnket, vagy olykor betámadja családtagjaink kedvenc lábbelijét. Persze, ahogy múlnak az évek, ez egyre inkább szól a „Gyere már játszani!” igényének. De jajj nekünk, ha nem vesszük a lapot, hiszen az unatkozó eb és a magányos csuka egymásra találásából még kevés vidám (és kifizetődő…) történet született!


2. Kunyerálás
Állítólag nevelés kérdése az egész. De vajon milyen kutya az, akit nem kap el a gépszíj a sütőből frissen és illatosan asztalra kerülő ebéd látványától? Az ösztönvilág pedig nagy úr, ilyenkor kerülnek terítékre az ember-eb kapcsolat legmókásabb pillanatai! 


3. Féltékenység
Szomszéd gyerek, kutya és CICA! Saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a káosz sosem látott skáláit, ha gyanútlanul (felkészületlenül!!) fogadunk vendéget a háznál. Mindhárom felsorolt tényező egyenként is felpaprikázza házikedvencünket, de remélhetőleg csupán egy kis dominanciaharccal átitatott jó játék lesz a buliból. Ellenkező esetben pedig teljes lakásfelújítás… 


4. Szék, bútorláb és egyéb finomságok
Ismét a rágcsa. Kicsi korban természetes, hogy csorbul ez vagy az a lakberendezési tárgyaink közül. Ezt bele kell kalkulálni annak, aki kutyát tart. Ellenben, ha egy szépkorú jószág csap át asztalossá, ott már komolyan elgondolkodtató, hogy mit rontottunk el. Igen, mi gazdik! Ilyenkor üssük el viccel a helyzetet, és ajándékozzuk oda a megmunkált berendezési tárgyat. Vegyük elő gyakran, játszunk egy jót barátunkkal, újra és újra magunknak is örömet szerezve ezzel!

 

5. A virágoskert hadművelet
Sajnálattal közöljük, hogy erre még a Quebeck termékek sem jelentenek megoldást. (De már dolgozunk rajta! ?? ) Ha egy tavaszi reggelen kérés nélküli metszett ágak és méretes bombatölcsérek fogadnak kiskertünkbe lépve… Nos találóan megjegyeznénk: nincsen rózsa tövis nélkül!


 5+1.  A szomszéd, a postás és a villanyszámlás esete
Ha imádott szőrmókunk felspannolva lép fel a becses triumvirátus ellenében, gondolkodjunk csak el rajta: a kutya gazdája hetedik érzékét, tudattalanját rejti és képezi le minden egyes megmozdulásában. Szóval, ha egy csengőszó után káromkodva vesszük magunkhoz a pénztárcánk, ne csodálkozzunk, ha Morzsi is magából kivetkőzve bontja majd a közfalat!

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;