A macska után a kutya is a fa tetején ragadt

Blog :: Érdekességek 2020. január 18., szombat 20:58 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Hírük pedig egyenesen a CNN-en landolt: Az eset nemrégiben, a kaliforniai Lathropban történt, ahol egy macskát üldöző németjuhász szaladt rá csúnyán a vakvágányra.

 

A vicces incidensig a jól ismert kutya-macska ellenségeskedés vezetett. A fiatal kutya addig űzte-hajtotta a macskát, míg az utolsó mentsvárként felmenekült egy fára, azonban nem a legjobb helyet választotta. 

A cica egy igencsak megdőlt törzsű fát nézett ki magának, ami a nagytestű kutyának sem volt akadály. A csata egészen a fa tetejéig tartott, ott azonban megállt a tudomány, hiszen egyik állat sem volt képes lejönni onnan.

Szerencséjükre a helyi tűzoltók a segítségükre siettek, és ha már ott voltak, dokumentálták is a nem mindennapi esetet - a humoros fotóik pedig nagy sikert arattak a közösségi médiában…

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;