A te kutyád milyen ökörségeket csinál?

Blog :: Érdekességek 2020. június 03., szerda 22:27 Hannibál, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Minden gazda tudja, hogy az állattartás szerves része a humor. Minden eb más és más, de egyvalami közös bennük: az összes négylábú felülmúlhatatlan mókamester hírében áll, akik válogatott csínyekkel szórakoztatnak bennünket.

 

E sorok írójának egy nagytestű, kaukázusi németjuhász keverék kutyája van. 80 kilogramm színtiszta móka és szeretet, aki olyan válogatott hülyeségekre képes, hogy azt talán el sem hinnétek. Összeszedtem nektek a legjobbakat!

Kávéfőző

Kávé ínyencként sokszor már nem elég a Nespresso, így időnként feldobok egy jó öreg kotyogóst, amit a kutyám „vigyázülésben” és ijesztő figyelemmel szemléz. Nem tudom, mi tetszik benne neki annyira, de megmosolyogtató ez a különös vonzalom a kávéfőző iránt.

Alibi ivás

A kutya majdnem úgy jön-megy a lakásban, ahogy csak akar. Minden egyes leírt kör kötelező elemeként felkeresi a kis tálkáját, és figyelemfelkeltés gyanánt nagy robajjal fogyaszt annak tartalmából. Van, hogy ez tíz perc alatt tízszer is megismétlődik.

Vacsora pozíció

Rendszerint este hatkor vacsorázik a család, a kutya pedig pontosabban tudja ezt, mint bármilyen óra. Megesik, hogy már fél órával korábban elfoglalja a helyét, és türelmesen várja az égből aláhulló falatokat. Akkor is, ha nem tartózkodik senki sem a konyhában... :) 

Hátsó láb, az agresszor…

Majd minden kutya legerősebb fegyvere a szája. Kivéve az enyémnél, ahol ezt a szerepet a jobb hátsó láb tölti be. Ha védekezni kell, akkor betámaszt a hátsó csülökkel, és eltolja magától a veszélyforrást. Ahogy haveri birkózásnál, úgy a mellette elhaladó emberekkel szemben is ösztönösen alkalmazza - mulatságos pillanatokat okozva vele az egész családnak.

A ti kutyátok milyen ökörségeket csinál? Várjuk a kommenteket és jöhetnek a fényképek is!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;