ABSZURD: Rosszul van a kutyád? Nem olyan biztos az...!!

Blog :: Érdekességek 2020. szeptember 04., péntek 23:01 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Egy kaliforniai nő sétálni indult kutyájával. Az ezt követő események láncolata burleszkbe illő…

 

Az Irvineban élő Melissa Sturnick valószínűleg jó darabig nem fogja elfelejteni az ominózus délutánt. Melissa sétálni indult Bentley névre hallgató kiskutyájával, de az önfeledtnek tervezett kószálás hamar komoly ijedtségbe fordult: a csivava rágcsálni kezdett egy fagallynak látszó valamit, majd mikor épp hazaértek, a négylábú rögtön kidőlt. Az állat órákon keresztül kiütve aludt, olyannyira, hogy semmire sem reagált, felébreszteni sem lehetett. Végül egy darab sonka jelentette a megoldást, erre már hajlandó volt megmozdulni Bentley, a gazdának pedig szép lassan leesett, hogy kutyáját nem megmérgezték, az csak szimplán betépett…  

 

 

Bentley a séta során ugyanis nem egy gallyat rágcsikált, hanem - mint később kiderült - egy vadkender szárát tette a magáévá. Mikor Melissa is rájött, hogy semmi problémája nincs a kedvencének (sőt!!), hangos nevetésben tört ki. A kutya ugyanis úgy festett, mint valami hollywoodi vígjátékban mutogatott drogfogyasztó.

Bentley azóta már kialudta a cuccot, és talán már nem is emlékszik élete legnagyobb bulijára. :)

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;