Állati csoda - Elképesztő helyzetből menekült meg a bátor eb

Blog :: Érdekességek 2019. április 17., szerda 16:11 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Közel 220 kilométert sodródott a nyílt tengeren egy pórul járt kutya, aki Thaiföld partjainál esett a vízbe, ami aztán majdnem a hullámsírja lett. Egy egészen hihetetlen történet következik.

 

Már az is tulajdonképp sportteljesítmény, hogy a kistestű jószág nem fulladt meg azonnal a habok között, sőt! A végsőkig kimerült állat annyira erős életösztönnel rendelkezik, hogy egérutat talált magának, és egy sziámi-öböl közepén található olajfúró toronyra mászott fel - csak viszonyításképpen, ez az objektum minden irányban több mint 200 km-re található a szárazföldtől…

A menekülni igyekvő állatnak valahogy sikerült magát felhúzni az úszó talapzatra, egészen abba a magasságba, ahol már nem érték el a fejét a hullámok. 

A fúrótornyon szolgálatot teljesítő személyzet nem akart hinni a szemének, amikor a négylábút meglátták az építmény alapzatán kuporogni. Természetesen rövid tanakodás után rögtön a segítségére siettek, és biztonságba helyezték a kalandor ebet. Miután az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja, megetették, és kerestek neki egy kényelmes helyet, ahol kipihenhette magát. 

A kutya valószínűleg Bangkoknál eshetett a vízbe, onnan sodorta el a tenger. Óriási szerencséjére jó kezekbe került, hiszen a gondos pátyolgatásnak hála gyorsan erőre kapott, és már talán el is felejtette a hihetetlen kalandot. Jelenleg egy helyi önkéntes állatmentőnél lett elhelyezve, keresik a gazdáját. Ha kiderül, hogy ne adj isten kóborkutya volt, akkor a legjobb dolog történik majd vele, ami csak egy ebbel előfordulhat: gazdisodni fog!

Ti örökbefogadnátok? :) 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;