Az 5+1 legcukibb kutyanév

Blog :: Érdekességek 2019. március 16., szombat 15:21 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Semmi más nem képes jobban leírni a kutyánk jellemét, mint a neki adott név, ezért nagyon fontos a jó választás. Ez leggyakrabban a külső és belső tulajdonságaik alapján történik meg, de előfordulnak extrém esetek is. Múltkorában a legpusztítóbb kutyanevekkel jelentkeztünk, most pedig elhoztuk nektek szubjektív listánkat, az 5+1 legcukibbal! 

 

1.Bundás

Tudom, sokan kissé átlagosnak gondoljátok, ugyanakkor mégis kedves érzések fognak el bennünket e név hallatán. Mindenkinek van egy olyan ismerőse, akinek így hívják a négylábú barátját. Bundás általában nagydarab, vastag szőrzetű, és bújós gombolyagként viselkedik. Szóval, ha hasonló kutyát tervezel magadnak, akkor vedd számításba ezt a szép hagyományokkal rendelkező nevet! 

2.Mackó 

Mackó is a Bundás vonalon fut. Cuki, szintén mindkét nemnek adható, igazából kicsi és nagyobb termetű kutyusokra is illik. Egyszerű, de mégis nagyszerű, általában nagyon pontosan „leírja” viselőjének jellemét és habitusát. Mackó kutya egyszerűen csak édes lehet, bátran használjátok!

3.Góré

Ki ne szeretné, hogy a főnöke minden egyes szavát ellenvetés nélkül teljesítse? Vicces, kicsit sprőd, ugyanakkor - ha nem félünk az öniróniától - remek névválasztás lehet a Góré. Ha így fogjuk hívni kutyánkat, garantáltan csupa mosoly lesz minden séta, és számtalan vicces szituációt élhetünk meg. 

4.Ciklon

A Ciklonban van valami misztikus, megbújik benne valami különleges…  Ha nagyon egyedinek érezzük ebünket (tudjuk, tudjuk, minden gazdi annak érzi saját kutyáját mi is! :) ), akkor ez a megnevezés igencsak találó lesz. Személy szerint mi egy nagytestű, szénfekete, szélvészgyors, ultra mozgékony agárnak tudnánk a legjobban elképzelni.

5.Rajna

Egyszer találkoztunk egy szuka blökivel, akit ezzel a gyönyörű elnevezéssel illettek. Meglepő, hogy egy földrajzi nevet ajándékozzon valaki a kutyájának, de ha jobban belegondolunk, mégsem annyira az. A Rajna egy gyönyörű, festői környezetben csordogáló folyó, ami magában hordja kutyánk összes tulajdonságát: elragadó, makacs, éber, imádnivaló…

5+1.Hannibál

Szokták mondani, minden szentnek maga felé hajlik a keze. Esetünkben is ez történt, így ráadásként kollégánk választását ajánlanánk a figyelmetekbe! Adott egy tekintélyt parancsoló, erős megjelenésű és zord hangú kutya, aki remek házőrző, ugyanakkor egy barátságos óriás. „Hannibál ante portas” – Hannibál a kapuk előtt - igazán egyedien hangzik!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;