BRÉKING: Buksi lenyúlta nagymutter fogsorát…

Blog :: Érdekességek 2019. szeptember 07., szombat 16:29 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Biztos már ti is számos alkalommal találkoztatok olyan képekkel, amelyeken kutyákat ábrázoltak emberi fogakkal. Egy Luna névre hallgató eb valószínűleg innen lophatta az ötletet vicces csínytevéséhez.

 

A kutyát egy brazíliai utcáról fogadta örökbe Anna Carolina Lima, aki még a nagymamájához is - annak pechjére - elvitte az új családtagot. A nagyi és a blöki remekül kijött egymással, így a gazda minden hátsó gondolat nélkül hagyta egyedül édesanyjával a négylábút. Ám míg ő vásárolni volt, az eb szörnyű „gaztettre” vetemedett.

Amíg Lima házon kívül tartózkodott, addig a nagymama szunyókált egy kicsit, erre az időre pedig kivette, és a párnája alá rakta a műfogsorát. Nem számolt azonban Lunával, akit rendkívüli lázba hozott a protézis, annyira, hogy gyorsan meg is kaparintotta azt! 

Mikor az idős hölgy felébredt, égre-földre keresni kezdte a fogsorát, tette ezt órákig eredménytelenül. Csak a lánya visszatértekor kezdtek el gyanakodni, lévén neki gyorsan leesett, hogy hol kell keresniük a tettest. Kisvártatva elő is került a nagyi fogsorával rendkívül viccesen festő kutya, aki túlzottan nem ragaszkodott ehhez a kiegészítőhöz, és hamar visszaadta azt jogos tulajdonosának.

A történteket maga Lima osztotta meg a közösségi médiában, ahol a beérkező kommentek között fogászati szakemberek véleményét is lehetett olvasni. Azt írták, hogy az eset nem egyedi, egyre gyakrabban fordulnak hozzájuk házi kedvencek által megrongált protézisekkel kapcsolatban. Természetesen ez semmiképp nem kellemes dolog, ugyanakkor látjuk benne humort, és bizony hazugság lenne azt állítani, hogy magunkban nem kuncogtunk egy jót a dolgon. 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk


 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;