Bűnügyi rovatunk: Kutya fogta Lajos Pomázon

Blog :: Érdekességek 2020. július 18., szombat 15:03 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

És akkor B. Lajos gondolt egyet, és kapatosan belépett az üzletbe, majd a bevételt követelte - nem kapta meg. Ezt még két alkalommal megismételte, majd összetalálkozott a rendőrkutyával…

 

Az első eset szenvedő alanya természetesen rögtön jelentette a történteket a hatóságoknak, írja a police.hu. Ezután Lajosunk még két újabb helyre is becsengetett, vesztére.

Miközben a rendőrök már elindultak, két újabb hívás is befutott, ugyancsak fegyveres rablási kísérleteket jelentve. Az ámokfutás nem tartott sokáig, ugyanis Poór István törzszászlós hamar megérkezett DAKOTA névre hallgató kutyájával. A közelben lévő tanuk útbaigazítása után István és hű társa a rabló nyomába eredtek, és hamar meg is látták a fekete kabátos, fegyveres férfit. 

Mindez 9:30-kor kezdődött, és Dakota révén 9:32-kor már le is zárult: csupán két perc kellett ahhoz az ebnek, hogy elfogja és földre vigye a pisztollyal fenyegetőző részeg támadót. A tanulságokat mindenki vonja le saját maga. :)

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

(Képünk illusztráció) 
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;