Celeb kutyák a Neten: Lucky a GONOSZ!

Blog :: Érdekességek 2019. augusztus 29., csütörtök 15:33 Lucky, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Nos, maximum kinézetre az, de ez éppen elég az internet népének ahhoz, hogy sztárt faragjon az ebből. Igaz, ami igaz, cikkünk alanya valóban nagyon extrém küllemnek örvendhet: a két szemének színe eltér egymástól, a pofiján elterülő fekete folt pedig valóban egy filmsztár gonoszul felvont szemöldökét idézi! 

 

A kommentek között szörfözve általános a vélekedés, hogy Lucky kiakasztja a cukiságmérőt, de olyat vélekedést is olvasni, hogy a kutya a Casino Royale című James Bond film főgonoszára, Mads Mikkelsenre hajaz. És láss csodát, ha kettőjük képét összefésüljük, bizony tényleg kirajzolódik egy mulatságos párhuzam! 

Lucky thai gazdája, Charice Fca Cha egy netes hirdetésben akadt rá a kétéves gazdikeresőre, és nem is kellett sokat gondolkodnia az örökbefogadásán:

„Mikor megláttam az ábrázatát, azonnal belém hasított az érzés, hogy ez a kutya kell nekem. Az első találkozásunkkor engem is lesokkolt a különlegessége, amely minden nemében a tökéletességet sugározza.” - mondta el a büszke gazdi. Charice ezt nap, mint nap meg is mutatja a világnak, hiszen Lucky Instagram oldalán rendszeresen oszt meg fotókat, amik aztán rendszerint pillanatok alatt interakció vihart kavarnak a közösségi médiában.

Sokan arra is kíváncsiak hogy a kutya valóban gonosz-e (…), de a gazda megnyugtató választ ad a kérdésre: „Ő is ugyanolyan barátságos, mint bármelyik négylábú szőrgombóc, a különleges külseje mögött érző szív lakozik, imádja az embereket, és a kutyákkal-macskákkal is remekül kijön.”- nyugtat meg mindenkit Lucky gazdija.

Az is gyakorta előfordul, hogy az Instagram felhasználók szélhámossággal gyanúsítják Charice Fca Cha-t, azt gondolva, hogy biztos Photoshoppal alakítja át ilyenre a profiljába feltöltött fotókat.

Lucky nem csupán az internet világában okoz megrökönyödést, a séták során is rengeteg embert döbbent le extrém kinézete: „Hozzászoktunk már ahhoz, hogy otthonról kimozdulva a legkülönfélébb reakciókat kapjuk. Sokan megdöbbennek, mások rettentően megörülnek, de olyan is volt már, hogy valaki megijedt.” - meséli nevetve a tapasztalatait Lucy újdonsült pótmamája. 

A különleges blöki egy nagyon egyedi, heterokrómia névre hallgató elváltozásnak köszönheti az eltérő színű szemeit, amely esetében a halványkék - barna párosításban jelenik meg. Hát nem gyönyörű? :)


Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;