CSODA: 14 év kóborlás után tért haza egy kutyus

Blog :: Érdekességek 2020. február 23., vasárnap 18:59 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Az eset az amerikai Texasban történt, ahol Aaron Webster gazdi kapott egy telefont: megtalálták 2006-ban elkóborolt yorkshire terrier ebét.

 

A yorkshire terrier ebet ebben az évben ajándékozta feleségének a születésnapja alkalmából. Néhány hónap múlva egy óvatlan pillanatban Remington kislisszolt a kertből, és a pár hiába kereste hosszú időn keresztül elszántan, egy idő után lemondtak arról, hogy viszontlátják bundás barátjukat. 

Egészen két héttel ezelőttig, amikor is a férfit a Saving Hope alapítvány arról tájékoztatta, hogy megtalálták Remingtont. Az állatvédők három mikrochipet is találtak a kutyában, az utolsó dátummal Webster volt regisztrálva, ezért őt hívták. 

 

 

A hihetetlen hír hallatán a család gyorsan útra kelt, hogy személyesen megbizonyosodjon róla, valóban az ő kutyájuk-e a talált állat. A dolog happy enddel zárult, valóban Remington volt az, akit egyből felismert a gazdája. A szőrmók nagyon rossz állapotban volt, mindkét szemére megvakult, és valószínűleg bántalmazhatták is, de a család nagy örömmel vitte őt haza, és minden erejükkel azon vannak, hogy minél szebbé varázsolják a hátralévő életét.
 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;