Drogtúladagolás egy kutyánál - sosem hinnéd el mitől!

Blog :: Érdekességek 2020. június 14., vasárnap 19:37 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Egymillióból egy: így lehetne a legegyszerűbben leírni azt a meghökkentő sztorit, ami egy ausztrál nővel történt a megszokott kutyasétáltatása közben.

 

Valósággal meghökkent az a gazdi, akinek a kutyája rosszul lett egy tengerparti séta alkalmával. A Riley nevű eb emberi ürüléket fogyasztott, majd kisvártatva már nem tudott megállni a lábán, elvesztette az egyensúlyát, majd rövidesen erősen remegni és hányni kezdett. A gazda Kasey Lee ijedtében természetesen azonnal állatorvoshoz vitte négylábú barátját. 

A Paradise Point kisváros állatdoktora nagyot nézett, amikor sikerült diagnosztizálni a rosszullét okát. Az orvos először marihuánára gyanakodott, de az elvégzett drogteszt után kiderült, a blöki jóval keményebb „cuccot tolt be”. 

 

 

A szakemberek elmondása szerint a kutya olyan emberi székletet fogyaszthatott, amelyben nagy dózisban volt jelen a varázsgomba néven ismert hallucinogén partydrog, ez okozta Riley heves tüneteit. A kutya viszonylag gyorsan kitisztult, és már jól van, annak ellenére, hogy kétlábú társainál nagy általánosságban jóval tovább eltart a szer hatása.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;