Egy HALÁLCUKI barátság krónikája KÉPEKBEN

Blog :: Érdekességek 2020. május 31., vasárnap 20:06 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Köztudott, hogy a kutya nagyon barátságos állat. Nem csupán az emberek felé nyitnak szívesen a négylábú barátaink, gyakorta találnak maguknak életre szóló cimborát az állatvilágból is. 

 

Egy német fotográfus, akinek a szakterülete az állatfotózás, igencsak érdekes kapcsolatot örökített meg. Tanja Brandt valószínűleg a valaha volt legérdekesebb kutyabarátságot kapta lencsevégre, ugyanis a képeken szerepelő, Ingó névre hallgató németjuhász nem egy macskával, vagy egy kiskacsával spanolt le, hanem egy bagollyal! 

Poldinak nem számít, hogy nagyfülű barátja nem tud repülni, ő pedig nem a legjobb házörző - és ugatás helyett csupán a huhogás megy neki - , így is nagyon jól megértik egymást.

A meghökkentő duó tagja ráadásul rendkívül fotogének, hoztunk is nektek néhány képet róluk.

Hát nem elképesztőek?

 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;