Egy négylábú vette át a Burger King Twitterét?

Blog :: Érdekességek 2018. december 03., hétfő 01:33 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A minap olyat posztolt a Burger King, amitől kis híján felrobbant az internet. Mára a tényleges elkövetőt, és a nem mindennapi okot is sikerült leleplezni. Sosem találnátok ki!

 

„gb;sughalugpaewyhg;i …..” - írta ki valaki néhány nappal ezelőtt a Burger King Twitterére, majd ezt órákon át folytatta számos hasonló bejegyzéssel, így minden jel arra utalt, hogy a cég informatikusát egy tappancsos lény váltotta a klaviatúra mögött.

Az egész őrület ezzel a poszttal indult: 

A dolog futótűzként terjedt a világhálón, és egyre inkább kezdtek rákattanni a népek, számos hasonló megosztást szülve. Egy idő után már olyan lavina szakadt a szerverek nyakába, hogy a kívülállók azt gondolhatták, egy állati internet forradalomba cseppentek. Ez lett gyanús a Business Insider üzleti magazinnak, így gyorsan meg is keresték az eredeti poszt gazdáját, aki viszont nem adott érdemi információt a történtekről.

Ekkor már sejthető volt, hogy valamiféle promóció van a dologban, és később ki is derült, „hol van a kutya elásva”: a Burger King étteremlánca hamarosan eBurgert fog forgalmazni. 

Nyugalom, nem KUTYÁKBÓL, hanem kutyáknak!
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;