ELKÉPESZTŐ szolidaritás – Lesántult a gazda, így tett a kutya is!

Blog :: Érdekességek 2021. január 19., kedd 18:10 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Russell Jones gazda balesetet szenvedett, melyben eltört a jobb lába. Gipszet kapott és mankóval jár, de ennek ellenére is rendszeresen leviszi sétálni Bill névre hallgató kedvencét.

 

Az egyik séta alkalmával Jones arra lett figyelmes, hogy négylábú barátja erősen húzza az egyik lábát, ettől pedig nagyon megijedt. Gyorsan állatorvoshoz vitte az ebet, és a csaknem 120.000 forintnyi összegű vizsgálatok végeztével kiderült, a kutyusnak semmi baja. Pusztán empátiából tette azt, amit, vagyis együttérzésből lemásolta a gazdi mozgását…

Az esetről a híres angol Sun bulvárlap is beszámolt, és azt a videót is bemutatta, amin kutya és gazdája együtt sántikálnak.

„Ijedtemben dokihoz vittem, és egy zsák pénzt költöttem rá, hogy tetőtől talpig kivizsgálják. De a doktor nem tudott mást megállapítani, mint empátiát. Egyszerűen imádom!” - mondta el Russel Jones, akinek Bill kutyájával készült videóját rövid idő alatt már több mint kétmillióan nézték meg.

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;