Fürdőzés a kertben? Így kell ezt csinálni - VIDEÓ

Blog :: Érdekességek 2020. június 18., csütörtök 14:19 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Elliot, a németjuhász kölyök a víz igazi szerelmese. Amikor csak a gazdi engedi neki, együtt pancsolnak a kerti medencében. Ha pedig nem kap engedélyt a csobbanásra, az sem okoz neki különösebb problémát…

 

A családi fürdőzések alkalmával a kutyus hangos nyüszítéssel jelzi, hogy segítsék be őt a vízbe, de ez csak „színjáték”, hiszen a kis zsivány erre magától is képes. Amikor nem figyelnek rá, rögtön gyakorolja is ezt a képességét, és azonnal a medence felé veszi az irányt. Ez nem is olyan egyszerű feladat, mert az úsztatóhoz egy magas létra vezet, de mindez a kicsiny termete ellenére sem hozza zavarba őt. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elliot (@elliot_shepsky) által megosztott bejegyzés, őzóna szerint)

 

A család korábban még csak nem is sejtette, hogy a blöki időnként „önkiszolgáló üzemmódba vált”, de egy alaklommal sikerült lebuknia: a teljes akcióját levideózták, ami aztán az Instagramon landolt. A felvételen ugyan nem látszik, hogy a kutyus nem csupán be, hanem kimászni is ki tud. Az eset óta Elliot csak kísérettel pancsikolhat, természetesen nem kitolásból, sokkal inkább a testi épsége megóvása miatt. 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;