Gazdira talált a világ legfurcsább kutyája!

Blog :: Érdekességek 2020. január 31., péntek 21:49 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Aki valójában a fogyatéka ellenére nagyon is szép! Brodie - akit 13 naposan úgy megharapta az anyja, hogy abban súlyosan sérült a koponyája, innen az egyedi arc - mintha mindig mosolyogna, és most már minden oka meg is van erre.

 

Bro egy német juhász és border collie keverék kutyus, aki már eleve hendikeppel indult, ugyanis egy állatmenhelyen született. A súlyos sérülés hatására az állkapcsa összenőtt, a kis arcának az egyik fele megrekedt a növekedésében, és az egyik szemére részlegesen megvakult. Ennek ellenére rengetegen jelentkeztek, hogy örökbe fogadnák: gyorsan lett is gazdija, de pár hónap múlva visszavitte, hogy túl energikus a kutya, nem bír vele.

Aztán jött egy pár, akinek éppen ez tetszett meg benne: „Rettentően pörgős, de mellette nagyon intelligens is. A sérülés egyáltalán nem látszik rajta, az agya teljesen ép, bármit képes megtanulni tíz percen belül, nagyon okos fiú!

A történet vége Happy End: az új gazdik nagyon boldogok a kis jövevénnyel, és már azt tervezik, hogy terápiás kutyát képeznének belőle, hogy egy nap majd fogyatékkal élő embertársain segíthessen.  

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;