Így dolgozik az EB, aki a tolvajok fejedelme – VIDEÓ!

Blog :: Érdekességek 2020. július 03., péntek 22:40 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Írországban egy nő csúnyán lebuktatta kutyáját, aki az általa frissen sütött süteményeket lopkodott. A károsult több tucat eset után bekamerázta a konyhát, majd először elhűlt, később pedig jót nevetett az elkészült felvételeken. 

 

Kara Probin gyakran sütöget, ám egy nap azt vette észre, hogy az általa készített finomságok rendre megcsappannak. A köddé vált sütik mögött természetesen nem parajelenségek állnak, hanem River, a hároméves német rövidszőrű vizsla. A tányér elhelyezése, és a konyhapult magassága alapján nem is gondoltak arra, hogy a kutyájuk dézsmálja meg az édességet, ezért kihelyeztek egy kamerát. Az újabb „fogyás” után visszanézték a felvételeket, és megdöbbenve tapasztalták, hogy a szerény és jól nevelt River áll a galád cselekmények hátterében…

„Egy valódi bűnöző, egy tolvaj géniusz” - becézgette négylábú barátját a gazda, aki a vicces videót fel is töltötte az Instagram profiljára: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R i v e r & W i n n i e 🎀🐾 (@justagspthing) által megosztott bejegyzés, 57 (PDT időzóna szerint)

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;