Ilyen is van: (KAMU)HŐS kutya "mentett" gyerekeket

Blog :: Érdekességek 2020. január 12., vasárnap 19:31 Kutyahősök, Vicces

A kutyák hűsége és emberbarátsága évszázadok óta legendás. Ennél talán csak egyetlen jellemzőbb tulajdonságuk van négylábú társainknak, ez pedig a finom falatok iránti olthatatlan vonzalom. Vicces történet következik. 

 

1908-ban járunk, ekkor jelent meg egy cikk a New York Timesban írásunk alanyáról, akit mindenki életmentő hősnek gondolt. Nagyot tévedtek.

Az ominózus eb egy újfundlandi volt, aki gazdájával Párizshoz közeli házukban, a Szajna partján élt. A folyó mellett rendszeres vendégek voltak a fiatal gyerekek, akik délutánonként a parton játszottak. Aztán, ahogy az a filmekben lenni szokott, egy napon baj történt, az egyik gyerek folyóba esett. A hős kutya pedig azonnal ott termett, és nem törődve a rá leselkedő veszéllyel, kimentette a kicsit a halál torkából. A gyerek édesapja nem győzött hálálkodni, óriási steak hússal és egyéb finomságokkal jutalmazta meg a bundást, aki hamar a környék legnagyobb kedvencévé vált. 

Kisvártatva a kutya újból életet mentett, újból jöttek a finom falatok, a nimbusz pedig már az egekbe emelkedett, hiszen hősünk rövid idő alatt két életet is visszaadott a szülőknek. Aztán ahogy telt, múlt az idő, ezek a mentési esetek már napi szinten jelentkeztek, ekkor kapcsolódott be az ügybe a rendőrség.

Mivel a gyermek szemtanuk egyike sem emlékezett arra, hogyan kerültek bele a vízbe - csak az őket kimentő eb hősiességét méltatták -, így hát bűncselekménytől tartva megfigyelőket állított szolgálatba a hatóság. 

Az intézkedés hamar meghozta a várt eredményt, ám a fakabátok a zodiákus erőszaktevő helyett csupán egy rafinált kutyát találtak, aki finom mozdulattal pöckölte a vízbe az „áldozatait”, hogy aztán a várható finomságok és az őt övező figyelem reményében hősiesen megmentse őket… :)

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;