Ilyet még TUTIRA nem láttatok: Íme, a MEDVEkutya!

Blog :: Érdekességek 2020. november 22., vasárnap 17:25 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Hogy a szaporítók mindenre képesek a pénzért, azt már eddig is tudtuk. Ez a sztori azon ritka pillanatot mutatja be, amikor véletlenül valami jó is kisül a tevékenységükből…

 

Ő lett a medvekutya, amelyet a szaporítók akkor tettek utcára, mikor serdülésnek indult, és a korábban várt cukiság helyett „elmedvésedett”. Azóta a Nash Dom nevű állatmenhely lett az otthona, ahol próbálnak számára befogadó családot találni. Ez nem lesz sétagalopp, ugyanis a maci rendkívül bizalmatlanul viselkedik az emberekkel, van, hogy egész nap elő sem bújik a kenneléből. A pórázt nem szereti, ahogy haverkodni sem igazán - pont, mint egy medve!

 

 

Mielőtt megkérdeznétek, hogy mi a vérvonala, nos, a négyéves különleges fiúcska egy csau-csau és valamilyen hosszú orrú keverék szerelmének a gyümölcse. Hát nem aranyos? :)

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;