Kutyabútor az IKEA-ban – ezekkel rendezd be kedvenced szobáját

Blog :: Érdekességek 2018. június 05., kedd 07:54

Sokunk fejében ötlet szintjén megfordult már, hogy jó volna barkácsolni etetőt, itatót, alvóhelyet négylábú barátainknak. Nos, most minden gazdinak jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis az IKEA áruházaiban hamarosan kapható lesz a kutya-macska bútor!

 

Egészen pontosan június 18-tól érkezik meg a három hazai áruházba a házikedvencek és gazdáik minden igényét kielégítő szett. A svédek jószokásuk szerint semmit sem bíztak a véletlenre, így a kollekció tervezése során állatorvosi segítséget vettek igénybe a lehető legnagyobb komfort és ergonómia kifejlesztése érdekében. 

A kutyák és macskák a legtöbb ember számára már nem csupán háziállatot, hanem egyre inkább családtagot jelentenek - ebből az alapötletből építkeztek a „kutyabútor” megálmodói. Egy 2014-es kutatás szerint hazánkban csaknem 1,8 millió kutya és 2,2 millió macska él együtt gazdájával, az ő igényeikre szabva is alakították a tervezett kínálatot. A legfőbb direktíva az elérhető ár és a biztonságos kivitelezés volt, de a design is sokat nyomott a latban, melynek köszönhetően egészen biztosan az otthonába beleillő árut kaphat a pénzéért a vásárló. Ezt az IKEA úgy éri el, hogy lényegében eredeti bútorkínálatának kicsinyített mását hozza forgalomba.

Inma Bermúdez tervező izgatottan várja, hogy az általa életre hívott minibútorok Magyarországon is kaphatók legyenek: „Három kutyával élek, és már régóta hiányoltam a lakásomhoz illő, mind árban, úgy minőségében is megfelelő termékeket az áruházak kínálatából. Nagy állatbarát vagyok, ezért büszkeséggel tölt el, hogy a nevemhez köthető formabontó projekt már két kontinensen, közte Magyarországon is elérhetővé válik a felelős gazdiknak. Remélem minden bútor arra buzdítja majd az embereket, hogy minél több közös elfoglaltságot találjanak kedvenceikkel.”

A skála 90 terméket rejt magában, a teljes palettát augusztustól lesz érdemes keresni a barkácsáruház polcain. Addig is egy limitált szériában megtalálhatók lesznek a leginkább szükséges bútorok, melyek a LURVIG (bozontos) fantázianévre hallgatnak. 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;