Kutyamentő közutasok, MINDEN TISZTELETÜNK a tiétek!

Blog :: Érdekességek 2021. január 21., csütörtök 18:53 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Utunk során gyakran morgunk a közútkezelőkre: a forgalmat lassítják narancssárga járműveikkel, út szélén álldogáló munkatársaikat kerülgetjük… Most azonban olyat tettek, amely minden kutyás szívét egyaránt megdobogtatja. De a sokat korholt rendőrséget is dicséret illeti!

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kollégáit néhány nappal ezelőtt nem éppen szokványos helyzethez riasztották. A vonal túlsó végén a rendőrség diszprécsere jelentkezett, aki arról értesítette a narancsruhásokat, hogy az M0-ás autópályán egy kutya szaladgál. A közutasok nem sokat vacilláltak, a helyszínre siettek, de a „tettest” a jelentett Anna hegyi körzetben nem találták meg… Rögtön segítséget kértek, és a központi kameraszobából érkezett is a meglepő élőkép: két (!!) kutya, a sávokat elválasztó betonfal közé szorulva. A négylábúak nagyon ijedtek voltak, és hálásak a megtalálóik segítségéért. 

 

 

Következő lépésben a helyszínre érkező rendőrök leállították a forgalmat, a közutasok pedig az autójukba rakták a két gyönyörű kutyust, és elszállították őket az autópálya mérnökség szigetszentmiklósi telephelyére. Onnan aztán egy állatmenhelyre kerültek, majd chipolvasás után vissza a gazdihoz.

Happy End!
 

Tóth Krisztián Márk

(Nyitóképünk illusztráció)

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;