Kutyatámadás érte a Google térképész autóját :)

Blog :: Érdekességek 2019. március 13., szerda 16:12 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Még élénken él az emlékezetemben, amikor a Google elindította street view programját, és ennek keretében a földgolyó minden lakott, és bejárható területét lefotózta a külön az erre a célra készült autójával. A műveletnek az éppen kutyát sétáltató édesapám is „áldozatul esett”, és a családban még hosszú évekig jókat nevettünk a Google autója által megörökített, bárki számára látható képkockákon. Most valami egészen hasonló játszódott le Japánban!

 

Általában nem szokott különösebb hírértékkel bírni az a tény, ha egy eb megkerget egy autót – hacsak nem a Google Street view fényképeit készítő járművéről van szó. A Japán Kagosima prefektúrában most pontosan ez történt, amikor is egy munkáját végző gyanútlan fényképész autó kihúzta a gyufát egy útjába kerülő helyi kutyusnál. 

Az üldözés természetesen megörökítésre került, így a világhálónak és az esetet felkapó médiának hála a rakoncátlan eb pofiját százmilliók ismerhették meg. A földgolyó elsőszámú térképén való megjelenés mellett a Ladbible néven közismert Facebookos csatorna még egy mókás videót is fabrikált a történtekből, amit természetesen közkincsé tett. A rendkívül vicces sztori hatalmasat ment az interneten, alább láthatjátok: 

Ha nektek is van hasonló élményetek a Google street view-el kapcsolatosan, írjátok meg nekünk! :)
 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk

 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;