Még a vakvezető kutyák is home officeban tolják - VIDEÓ

Blog :: Érdekességek 2020. március 23., hétfő 22:37 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Legalábbis a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskolánál. Koronavírus helyzet ide, vagy oda, a kutyusok kiképzése nem állhat meg, a mostani kölyköknek fél éven belül gazdához kell kerülniük.

 

Ennek érdekében a szakemberek minden praktikát bevetnek, és mindezt nagyon ügyesen és kreatívan művelik: sok feladat begyakorlása otthon, akár a négy fal között is megoldható, de a kert is egy jó opció ilyenkor. Aki megteheti, az egy elnéptelenedett, félreeső utcában gyakorol, míg mások pont az előző alternatívát választják, hogy se a kutyák, sem ők ne essenek ki az edzésből.

A lakásban végzett munkának van egy olyan előnye is, hogy a kiképző könnyen olyan helyzetbe tudja hozni az ebet, amivel éles körülmények között is gyakorta találkozik majd: ilyenek a leesett dolgok megkeresése, az ülőhelyek felfedezésének gyakorlása, a szék és asztal alá bújás, valamint a gazdi kezébe adott használati tárgyak.

ÍME!

 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk

 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;