MEGDÖBBENTŐ barátság - Kutya és pulyka kötöttek örök haverságot!

Blog :: Érdekességek 2020. június 27., szombat 16:39 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A legtöbb négylábú prédaként tekint a szárnyasokra, de Minnow-ot teljesen más fából faragták.

 

Ahogy nálunk, embereknél, úgy az állatvilágban is előfordulnak megmagyarázhatatlan kapcsolatok és barátságok. Alapfelállás, hogy például a kutya és a macska nehezen jön ki egymással, ugyanakkor vannak olyan esetek, amikor a gazdák legnagyobb meglepetésére mégis nagyon jó barátságba kerülnek a már említett állatok. Pontosan ugyanez a helyzet a négylábúak kontra szárnyasok esetében is. Cikkünk pont egy ilyen haverságot mutat be.

A pulykák nagyon messze állnak a háziállat léttől, legalábbis az általános gyakorlatban. Egy amerikai családnál viszont házikedvencként van jelen Blossom, a bőrnyakú szárnyas – aki rendkívül jó barátságot ápol a família négylábújával. Mivel nem egyedüli madárként van jelen a házban, így eleinte azt gondolták, hogy majd a saját kasztjával fog barátkozni, ám nem így történt.

 

 
A ház ebe Minnow, és Blossom az együtt töltött évek alatt örök barátságot kötöttek, a harmónia csak úgy süt a képeikről. További vicces pillanatokért KÖVESSÉTEK őket Instagrammon! :)
 
 
Tóth Krisztián Márk
megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;