Mesterséges lélegeztetéssel mentett kutyát egy hős férfi

Blog :: Érdekességek 2020. május 12., kedd 22:12 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Sajnos egyre gyakrabban hallani ember által állatok sérelmére elkövetett bűncselekményekről - ezért is nagy öröm beszámolni arról, ha ennek az ellenkezője történik. Most pedig van ellenpélda, méghozzá nem is akármilyen! 

 

Az eset az Egyesült Államokbeli Viginiában történt, ahol egy munkás mesterséges lélegeztetéssel mentette meg egy pórul járt kutya életét. Bliss Nuckols a kutyájával labdázott a kertben, amikor egyszer csak az állat torkán akadt a játékszer. Mivel nem tudta kiszedni, másodmagával sebtében kocsiba ült, és elindultak az állatkórház felé.

Útközben az eb életfunkciói folyamatosan gyengültek, majd egyszer csak azt látták, hogy az egyre rosszabbul festő állat időközben teljesen felhagy a légzéssel. Ezért megálltak egy építkezésen, és végső elkeseredésükben az ott dolgozóktól kértek segítséget. Az egyik ott dolgozó munkás, Cavaja Holt sietett a segítségükre, akinek sikerült eltávolítani a labdát, de a kutya továbbra sem lélegzett. Ekkor következett a hősies tett, amikor is az építőmunkás szakszerű elsősegély keretében mesterséges lélegeztetésben részesítette a Jett névre hallgató németjuhászt.
 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;