Mókás eb az internet új sztárja - VIDEÓ

Blog :: Érdekességek 2020. március 05., csütörtök 22:20 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Mióta a közösségi média beférkőzött a mindennapjainkba, egyre több gazdi indít kedvencének profilt/oldalt. Sokan komoly népszerűségre tesznek így szert, pontosan ez történt cikkünk alanyával, egy vietnámi házaspár kiskutyájával is. 

 

A kölyök ugyanis annyira vicces ábrázatokra képes, és olyan vehemensen ugrál fel-alá, hogy a Facebookra feltöltött fotói azonnal megvették az internet népét. A grimaszokodó kisördögöt a Reddit is felfedezte magának, ez pedig meghozta a sikert. A gazdik Hai Anh és Tuan nagyon büszkék mókamester kutyájukra.

Több internetező viccesen meg is jegyezte a szőrmók különleges színű bundája és a produkált arckifejezései alapján, hogy egy kutya-macska hibriddel állnak szemben. És TÉNYLEG! Na, de nem is húzzuk az időt, jöjjenek a képek!

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;