Négylábú sztárélet

Blog :: Érdekességek 2017. november 05., vasárnap 15:02

Kétségtelen, hogy mindig is remek dolog volt királyok kutyájának lenni. Maguk is uralkodóhoz méltón élnek, fényűző életmódban, a legjobb falatokkal megspékelve. Ahogy a mondás tartja: Isten barátja maga is isten… A jelen celebkutya elit menői ráadásul a világ egyik legkomolyabb showját is testközelből élvezhetik!

 

Roscoe és Coconut angol bulldogok. Életük csupa fényűzés és sztároknak járó kiváltság. Ők Lewis Hamilton, a Formula-1 immáron négyszeres bajnokának kutyái, akiket gazdájuk sokkal inkább kezel testvérként, mint kiskedvencnek. A világ legtöbbet utazó blökijei persze ezt cseppet sem bánják, ugyanolyan jól érzik magukat Miami forgatagában, mint „szerény” monacói hajlékukba visszahúzódva. 


Természetesen a Formula-1 szupercelebektől hemzsegő paddockjába is bejáratosak, a liga amerikai nagyurai névre szóló, éves belépőt biztosítanak az ebeknek. Gyönyörű helyek, gyönyörű hölgyek, luxus és sztárok minden mennyiségben… na meg autóverseny páholyból nézve. Ezek jelentik a munkás hétköznapokat Roscoe és Coco számára.

 


Ám minden finom falat, kósza simogatás és kedves szó ellenére természetesen a gazdi a minden, akit a hűséges ebek legszívesebben még a pályára is elkísérnének. Mivel ez nem lehetséges, Hamilton munkaideje alatt marad az éttermi személyzet, és a modell csajok társasága. Hmmm…


Még a motorzaj sem érdekli őket túlzottan, így igencsak otthonosan mozognak a száguldó cirkusz kulisszái mögött. Nem akármilyen arcok ők! Az autósport berkeken túl a rajongók között is nagy népszerűségnek örvendenek, saját Instagram fiókkal és több mint 144.000 követővel rendelkeznek. Ennek ellenére nem szállt fejükbe a dicsőség, sőt a két kishaver rendkívül közvetlen! A pacsi és egy közös fotó mindenkinek jár, ezt a Hungaroringen személyesen is megtapasztalhattuk.

 


Hibátlan életük talán egyetlen, és egyben legnagyobb problémáját a magánrepülőgép lépcsőinek megmászása jelenti. Lehet, hogy elkelne egy kis Q-FLEX a srácok étrendjébe?!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;