Nemzeti Bank – Jó üzlet a kutya!

Blog :: Érdekességek 2020. október 17., szombat 20:18 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Pontosabban megfogalmazva, nagyon népszerűek, és jól fogynak azok a limitált szériában kibocsájtott érmék, amelyeken különböző kutyafajták láthatók. 

 

A Magyar Nemzeti Bank által a tavalyi esztendőben életre hívott kutyás emlékérme-széria 2020-ban is kimagasló eredménnyel zárt. Az idén ősszel kidobott, komondorral díszített kétezer forintos érmékből mind a 10.000 egyetlen nap alatt elfogyott. Akinek nem jutott belőle, az már csak akkor juthat hozzá, ha korábban előjegyezte. 2019-ben is volt már egy hasonló akciója az MNB-nek, akkor egy vizsla tündökölt a különleges érméken, jövőre pedig egy agár díszíti majd a már hagyománnyá nemesült kiadást, amelyből szintén tízezer darab kerül majd forgalomba. 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;