Okos kutyád van? Ennyire biztos nem!

Blog :: Érdekességek 2020. március 11., szerda 22:23 Chico, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Azt már biztosan végiggondoltad, mit tennél, ha ne adj isten véletlenül elveszne a szeretett négylábúd. De vajon mit tenne ő? Cikkünk alanya finoman szólva sem esett kétségbe!

 

A kissé latinos elnevezésű Chico nem tojta össze magát a minden gazdi rémálmaként nyilvántartott helyzettől, miután elvesztette a gazdi (vagy ő a gazdiját), egyszerűen elsétált a rendőrségre, és „bejelentette” az eltűnését. Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy a jópofa eb egy útbaeső rendőrőrs recepcióján felállt az ügyeletes tiszt pultjára, majd addig hesszelte a járőrt, amíg az végül levágta, mi is a szituáció. A lélekjelenlétének köszönhetően nagyon gyorsan hazakerült Chico, mi pedig azóta is gondolkodunk, vajon hogyan lehet egy állat ennyire borzasztóan okos? 

ÍME, a szökevény teljes sztorija: 

 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;