Okostelefon, okosóra, okos világ. És most már okos nyakörv is!

Blog :: Érdekességek 2019. július 07., vasárnap 18:28 Okos nyakörv, quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Megállíthatatlanul és folyamatosan pörög körülöttünk a digitális innováció, amely igyekszik betörni a házi kedvencek piacára is. Ennek határozott jele az FI cég most bemutatott okos nyakörve.

 

A legmegfelelőbb kiegészítők után kutakodva már eddig is találkozhattunk fejlett eszközökkel, ám a FI újdonsága magasan túlszárnyalja ezeket. A számos felhasználóbarát funkciónak azonban alaposan megkérik az árat. 

A népszerű The Verge magazinnál már tesztelték is az eszközt, amely valóban sokra hivatott: 

A beépített GPS alapján nem tud elveszni a kutya, hiszen a mozgása lekövethető. A nyakörvhöz fejlesztett alkalmazás fitt funkcióval is büszkélkedhet, így megtalálható benne egy kutyákra optimalizált lépésszámláló, és egyéb egészségügyi funkciókat is felvonultat. Azt mindannyian tudjuk, hogy az ebek csak azt tűrik meg magukon, amiben otthonosan érzik magukat. Pontosan így tervezték a FI vízálló termékét, amit a blökik nem tudnak lecibálni magukról, ráadásul az akkumulátor egyetlen töltéssel majdnem három hónapig elfut.

Hogy egy kevés rosszat is írjunk a „találmányról”, muszáj megjegyezni, hogy a GPS a tesztek alapján időnként hajlamos a kisebb tévedésekre, és az applikáció használata sem a legegyszerűbb. Ugyanakkor tagadhatatlanul nagyon hasznos segítség a gazdi életében, hiszen a leszűrt adatokból az azonnal észlelni, ha a négylábú havernál valami nem stimmel egészségileg. 

Az okosörv már kapható, ám keményen zsebbe kell nyúlni, ha kutyánkat és magunkat meg akarjuk ajándékozni vele: 44.000 forintba fog fájni. Ebben még nincs benne a GPS funkció, amely például feláras szolgáltatás.

Ti kipróbálnátok az okos nyakörvet?

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;