ÓVATOSABBAN VEZETSZ, HA A KUTYÁD IS VELED VAN?

Blog :: Érdekességek 2020. május 16., szombat 13:31 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

A SEAT járműgyártó nemrégiben közzétett kutatásából világosan kiderült, hogy azok a sofőrök, akik a kis kedvencükkel együtt utaznak, sokkal óvatosabban közlekednek és kevesebbet idegeskednek a vezetés során. 

 

A spanyol gyártó közvélemény kutatásában résztvevő autóvezetők 54 százaléka nyilatkozott úgy, hogy jóval higgadtabban, kevesebbet stresszelve és körültekintőbben vezet, ha a kutyája is vele van. A felmérésből az is kiderült, hogy a balesetokozás szempontjából legkritikusabb 18-24 közötti korosztálynál még nagyobb számban, 69 százalékban érvényesek a leírtak. 

Mivel nagyon érdekesnek találtuk ezt a kutatást, úgy döntöttünk, mi is megkérdezzük a vásárlóinkat és a követőtáborunkat: SZAVAZZATOK, ti óvatosabbak vezettek, ha a kutyátok veletek van?
 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;