Segítség, kutya a pályán - VIDEÓVAL!

Blog :: Érdekességek 2019. december 17., kedd 21:23 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Időről időre előfordulnak mulatságos kutyás szerepvállalások a sportvilágban. Hol labdarúgó mérkőzésen tűnik fel egy blöki, hol egy baseball stadionban. Most azonban egy egészen különleges „akció” járta be a világsajtót!

 

Történt ugyanis, hogy egy lelkes eb becsatlakozott a kerékpárversenyzők közé, és fáradhatatlanul végigtolta a versenytávot. Mindez Belgiumban történt a minap, ahol a Druivencross biciklis versenyt rendezték. A magát megméretni vágyó eb az első körben hagyta faképnél az eseményre nézőként kilátogató gazdáját, és pórázostul állt be egy bolyba. Gyorsan utol is érte az élmezőnyt, viszont a versenyt vezető Pidcock és Hermans tempóját látva egy darabig úgy tűnt, hogy feladja a küzdelmet. A közeledő üldözőket látva aztán visszatért bele a versenyszellem, annyira, hogy az egyik ellenfél kerekét még meg is támadta. 

Időközben a mulatságos helyzeteket okozó kutya befogásával jó páran megpróbálkoztak, természetesen sikertelenül. Végül ez az egyik bicajosnak mégis összejött a mutatvány, és a renitens eb nagy sokára elhagyta a pályát - bár az illető bukta emiatt a versenyét. A mértékadó Guardian magazin szerint viszont  épp az ellenkezője történt, és a teljes versenytávot megcsinálta a gyors kerékpárok iránt perverz vonzalmat érző négylábú, aki ráadásul még a dobogóra is odaért.

 

A burleszkszerű produkció a vicces jellege mellett azonban veszélyes is volt, hiszen a profi versenyzőknek egymás mellett még a kiszámíthatatlanul közlekedő ebet is kerülgetni kellett tekerés közben…

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;