Szerencsekutya: Százezrekkel gazdagította gazdiját az eb

Blog :: Érdekességek 2020. január 18., szombat 20:28 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Egy Twitterre felkerült videóból jól látszik, ahogy az eb megmondja azt a nyerőszámot, amellyel a gazdi 350.000 forint értékű fontot kaszált. 

 

A mókás kutyatulaj egy elég érdekes játékot talált ki, méghozzá azt, hogy a megjátszandó számot a kutyája viselkedésével fogja megállapítani. Így hát szólt az ebnek, hogy vendégek jöttek hozzájuk, amire a kutya elkezdett kifelé bámulni az ablakon - az ember pedig megszámolta, hogy ez összesen hány másodpercig is tart…

A többit szerintünk már ti is kitaláljátok: igen, ez az időintervallum lett a nyerőszám. A szerencsekutya egészen pontosan 23 másodpercig nézett ki, a férfi pedig ezt a számot pötyögte be a telefonjába, amivel nyert, és elvitte a játék fődíját. 

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;