Szürreális: magyar gyerek kereste, szlovák kutya megette!

Blog :: Érdekességek 2020. június 07., vasárnap 15:52 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Kétségbeesésében a szlovák rendőrség Facebook oldalán kért segítséget egy autós, akinek a kutyája elfogyasztotta járműve műszaki engedélyét.

 

Talán minden tanár ismeri a kifogást: „Tanító néni, jelentem én megírtam a házi feladatot, de a kutya széttépte azt.” Cikkünk alanya is hasonlót élhetett át, hiszen műszakilag kifogástalan autójának dokumentációját tette magáévá a család szeretett négylábúja.

De mi a teendő ilyen esetben? A helyi törvények szerint, ha az okmányok sérültek, és a rajtuk lévő szöveg nem olvasható, akkor érvénytelennek számítanak. Jogilag tulajdonképpen ugyanaz a helyzet, mintha ellopták, vagy elveszették volna őket.

 

 

Így a történet vége sem lett happy end, hiszen bármennyire is mókás az eset, a pórul járt sofőr addig nem használhatja a járművét, ameddig nem pótolja a szóban forgó papírokat. Buksi pedig valószínűleg egy időre elbúcsúzhat a jutalomkolbásztól… :)

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;