Tanulj úszni Aqua-val! 

Blog :: Érdekességek 2018. július 16., hétfő 15:11

Jó szöglet fél gól - tartja a mondás. A jó úszástudás pedig egyszerre két életet is megmenthet, mert a vízben otthonosan mozgók nem csupán biztonságban vannak, de a környezetükben bajbajutottakon is segíteni tudnak.

 

Ezért fontos már gyermekként elsajátítani az alapokat, megtanulni tisztelni a víz hatalmát. A felhőtlen és nyugodt vízparti vakációhoz hozzátartozik, hogy a kicsik ismerjék a fürdőzés szabályait, de melyik gyerek akar nyaralás előtt önszántából tréningre, unalmas úszásoktatásra járni? Mindezt meg lehet oldani az uszodában a négy fal között, vagy mókásan és családiasan, egy négylábú segítségével. Mi mindenképp az utóbbit választanánk! Mivel szülőként kötelességünk ilyen irányban is nevelni gyermekünket, érdemes összekötni a kellemest a hasznossal: ebben lesz partnerünk Aqua, a vízimentő. 

Aki már vitte vízpartra a kutyáját, és fürdött vele együtt, az nagyon jól tudja, hogy mindez mennyire tanulságos, megmosolyogtató, és önfeledt mókázás tud lenni!

A képzett újfunlandi kutyus nagyon népszerű az ifjúság körében, hiszen ő maga is inkább játéknak, mint tanórának fogja fel a dolgot. A gyerekek így játszva tanulnak, kellően motiválva vannak, és rendszerint alig várják, hogy az eb kimentse őket a Balatonból. 

Kottek Petra programvezető elengedhetetlennek tartja, hogy a legkisebbek tisztában legyenek a különböző tavak, vizek tulajdonságaival és az ezzel járó természeti jelenségekkel. A prevenció során foglalkoznak a strandfürdőzés szabályaival, az esetlegesen adódó vészhelyzetekkel, és nagy figyelmet fordítanak azok elhárítására. 

„Úgy gondolom, hogy ha képesek vagyunk motiválni őket, viccesen rávezetni a lényegre a kis résztvevőinket, akkor ezt a tudást az élményeikkel párosítva fel tudják majd használni egy vészhelyzet során, segíteni tudnak magukon vagy társaikon egy adott szituációban.” - jelentette ki a szakember. 

A rendkívül hasznos programban a gyerekek komoly élményekkel gazdagodhatnak, és valószínűleg a sokkal jobban odafigyelnek majd magukra és az őket körülvevő ifjúságra - nem utolsósorban pedig bundás barátaikra is. 

Ha szeretnétek igénybe venni Aqua szolgálatait, ITT TALÁLTOK hozzá bővebb információt.

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;