USA: A „first dogok” is beköltöztek a Fehér Házba! 

Blog :: Érdekességek 2021. január 26., kedd 21:57 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Hogy ez miért hír? Mert ez a pillanat beírta magát az amerikai állatvédelem történelmébe. 

 

A viharos amerikai elnökválasztás után megérkezett az új elnöki pár a hivatalába, és Joe Bidenék hozták magukkal két kutyájukat is. Major és Champ vasárnaptól a világ egyik legismertebb helyén, reflektorfényben folytatják tovább az életüket.

 

 

A Fehér Házból érkező képekből kiindulva a két németjuhász nagyon jól érzi magát Washingtonban, boldognak és elégedettnek tűnnek. Legfőképp Major, aki egyenesen a menhelyről érkezett meg az amerikai álomba. Ráadásul történelmet is ír, hiszen ő az első menhelyi eb, akinek ennyire felvitte az isten a dolgát. A négylábúak érkezésével folytatódik a Donald Trump által megszakított hagyomány, ugyanis az ex elnök elődjeitől és utódjától eltérően nem tartott szőrmókokat a hivatalában.

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;