Ússz versenyt a kutyáddal - VIDEÓ

Blog :: Érdekességek 2018. augusztus 31., péntek 01:33

Bizonyára minden gazdi igyekszik nyáron vízközelbe vinni kedvencét, és alig várja a mókás közös csobbanásokat. Míg Magyarország sajnos nem bővelkedik minőségi kutyastrandokban, addig kicsit délebbre már kutya-gazdi úszóversenyeket is rendeznek. Azoknak a honfitársainknak, akik épp Horvátországban töltik nyári szabadságukat, javasoljuk kipróbálni a legújabb őrületet!

 

Úszóverseny, majd jégkrémleves habzsoló bajnokság. Sőt, még külön ebeknek készült sör is kapható abban a Rab szigeti bárban, aminek lefetyelésében szintén versenghetnek a négylábúak. Micsoda ötletek! A vendéglátóegység üzemeltetőjének legfőbb célja a kutyások megnyerése, a négylábú barátaikkal együtt érkező turisták kiszolgálása, tartalmas kikapcsolódásuk biztosítása. Az alábbi hírvideót elnézve, ez több mint jól csinálják:

 
Az állati buliból persze az emberek sem maradhatnak ki, hiszen gyorsasági úszó számokban mérkőzhetnek meg a többi benevező kutyával/gazdival. A videón látható barátságos úszóversenyen összesen 15 kutyus indult el, kisebb meglepetésre az aprótermetű Bonnie és hölgy gazdija, Ervina Kriskovic-Pahlina diadalmaskodtak. Az ügyes ötéves szőrpamacs és társának jutalma egy kétnapos exkluzív kempingezés, tehát a szórakozáson kívül is megéri vállalkozni a vicces „sporteseményre”.

"A kiskutyám imádja a vizet, így sejtettem, hogy jók lehetünk, de mikor megláttam az ellenfeleinket, kicsit elbizonytalanodtam. Nagytestű és remek formában lévő blökiket kellett megelőznünk, de végül sikerült, és mi lettünk a befutók.” - mesélte élményeit az Bonnie gazdija.

Horvátországban nyaraló magyar barátaink: kutyára fel, menjetek, kövessétek a jó példát, versenyezzetek és érezzétek jól magatokat!

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;