Utcáról a csúcsra – Egy különleges story

Blog :: Érdekességek 2020. szeptember 01., kedd 22:04 quebeck, Szenvedélyünk a kutya

Nehéz sorsú kivert/kóbor kutyákból nem minden nap lesznek tv sztárok, márpedig egy Tucson névre hallgató ebnél pontosan ez a helyzet áll fenn.

 

Egy szerencsés brazil kutyus nem csupán otthonra lelt, de még munkát is kapott az új gazdáinál. Történt ugyanis, hogy cikkünk alanya egy szép napon egyszer csak megjelent egy brazil Hyundai autószalonnál, az ott dolgozók pedig kezdettől fogva rendszeresen finom falatokkal kényeztették el őt. Aztán ahogy ez ilyenkor lenni szokott, idővel megszólalt az a bizonyos lélekharang, és annyira megkedvelték a szőrmókot, hogy végül befogadták.

Nevet is kapott, ami teljesen „véletlen” módon (…) erősen hajaz a Hyundai egyik legkedveltebb modelljére. Csináltak neki egy Instagram oldalt is, ahol a mindennapjait lehet nyomonkövetni - 165.000 felíratkozójával már a popsztárok élmezőnyébe is beférne. :)

 

 

„Tucson Prime” azóta már az autószalonban dolgozik, hirtelen sok-sok szerető gazdája lett, az ügyfelek imádják, és sok vásárló csakis miatta jár vissza. Ezt az anyacég is felismerte, így hamarosan forgatnak egy reklámkampányt, amelyben a négylábú is helyet kap majd.

 

Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;