A Mantrailing Akadémia Alapítvány is a Quebeck termékeit ajánlja

Blog :: Friss hírek 2019. október 07., hétfő 15:11 quebeck, Szenvedélyünk a kutya, Zuvan

A Quebeck partnerként segíti mentőkutyások munkáját. Különleges prémium termékeinkkel különleges ebeket támogatunk, így igyekszünk életeket menteni! Ezúttal Janovszky Gergő, a Mantrailing Akadémia Alapítvány oszlopos tagja mesélt nekünk arról, mi változott nyolc esztendős rodéziai ridgeback kutyájuknál, mióta a készítményeinket használják.

 

Mi újság a Mantrailing Akadémia háza táján?

Köszönjük szépen az érdeklődést, van bőven teendő, nem unatkozunk. Épp most zártunk le egy negyedéves fázist, amelynek során a bennünket ért riasztások és mozgósítások nagy hányadában tudtunk jó eredményeket produkálni. Ez lehet megtalált személy, de egy olyan útmutatás is, ami alapján a hivatalos szervek és a kollégák forró nyomon tudnak elindulni. 

Mennyiben segítik a munkátokat a Quebeck termékei?

Nyugodtan mondhatom, hogy a mi foglalkozásunkban a kutyáknál megkerülhetetlenek a készítményeitek. Nálunk nagyon hangsúlyosan van jelen az állat fizikális és mentális állóképessége, ugyanis a gyakorlások/bevetések alkalmával nagyon sok energiát vesztenek a kutyák, amit valahonnan koncentráltan pótolni kell. Munkakutya lévén az sem mindegy, hogy ez mennyi idő alatt történik meg, ebben is fontos szerep jut a Quebecknek.

Milyen gyógyszermentes takarmányokat használtok jelenleg, és milyen tapasztalatokkal?

A Q-Flex izületvédőt, a Q-Force regeneráló készítményt, és az Omega-Q olajat. Zuvan már a kilencedik évében jár, így egy korosodó ebről beszélünk, és ennek gyakran vannak látható jelei is. Régebben, amikor vízpartra vittük, nem mindig volt kedve fürdeni, és ha úszott is kicsit, utána nehezebben mozgott. Mióta a Q-Flex-et használjuk, sokkal energikusabb a kutya, és még a közérzete is jobb, vidámabb, mondhatni visszafiatalodott. 

A Q-Force-nak a már előbb említett gyors fizikai és mentális regenerálódásban, roborálásban vesszük nagy hasznát. Amióta használjuk a terméket, Zuvan gyorsabban „összekapja” magát, erősebb a koncentrációja is, de ahogy látom, még az általános betegségekkel szemben is erős védelmet nyújt ez a készítmény. Fontos adalék lehet, hogy a kutyánk hajlamos a „túlműködésre”, és más immunerősítőket használva bizony előfordultak allergiás reakciók, de a Quebeck termékeinél nem tapasztaltunk hasonlót.

Ahogy minden kutyásnak, nekem is fontos a kedvencem külleme, ebben komoly segítséget jelent az Omega-Q. Használatától a kutya ékszere, a bunda sokkal jobban fénylik, egészséges hatást mutat, mert egészséges is. Bár Zuvan nem szobakutya, de az sem elhanyagolható, hogy ha a lakásban van, akkor sem borít be bennünket nyakig a szőr, mert az Omega-Q a vedlést is határozottan kordában tartja. 

Zárszóként: ajánlanád barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak a Quebeck termékeit?

Ez nem is kérdéses, egyértelműen igen! 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk
 

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;