A petcup botrány margójára: a QUEBECK az összetartást szorgalmazza

Blog :: Friss hírek 2018. október 12., péntek 16:32

Mi a QUEBECK-nél ismét nehéz fába vágtuk a fejszénk. Amellett, hogy igyekszünk bevezetni és meghonosítani a gyógyszermentes-preventív szemléletet, víziónk, hogy összetartást kovácsoljunk a kutyás társadalomban is. Ezért is „álltunk bele” a petcup sztoriba.

 

Nem olyan régen napvilágot látott egy „nyereményjáték”, amelyet megálmodói petcup névre kereszteltek. Láttunk már sok hasonlót, ez azonban valamiben különleges volt: főnyereményként egymillió forintot ajánlott fel a legpajkosabb, legszebb és/vagy legcukibb kutya gazdijának. A játék menete pofonegyszerűen zajlott, 3000 Forint regisztrációs díj ellenében mindenki nevezhette négylábú kedvencét, egyéb kitétel nem volt. 

Az első tíz helyezettet díjazták, a versengés szavazás nyomán dőlt (volna) el, ez pedig igencsak megmozgatta a kutyás társadalmat, különösen a bulldogos online közösségi csoportokat. Komoly vetélkedés alakult ki, mindenki mindenkit szavazásra buzdított, néhányan pedig az extra előnyök kiaknázásától sem riadtak vissza. A többség azonban becsületes mederben mozogva játszott, voksolt és hitt nap, mint nap benne: az ő kutyája lehet a top kedvenc, ő lehet az egyik büszke győztes. 

Pontosan így gondolkodott annak az állatvédő szervezetnek a vezetője is, aki a versenyben vezetett, feltett szándéka volt ugyanis, hogy a nyereményt az általa üzemeltetett menhelyi kutyákra költi. De a szervezők egyszer csak lekapcsolták a villanyt, váratlanul félbeszakították a játékot, amellyel hatalmas vihart kavartak a már említett kutyás közösségekben. A berekesztés okát vizsgálva több teória is napvilágot látott, ezek nem tartoznak a közvetlen mondanivalónkhoz, így bővebben nem is részleteznénk.

Nézzük meg inkább az érem másik oldalát, mit tudunk mi a QUEBECK-nél tenni azért, hogy a petcup botrány után visszaálljon (megvalósuljon…) az egymásba vetett bizalom, és végre összetartás jellemezzen bennünket, Kutyásokat:

A jellemzően kutyáknak gyógyszermentes állati takarmányokat gyártó és forgalmazó, piacvezető vállalatunknak nem célja kártalanítani a fantom verseny helyezettjeit, ám valljuk, hogy a közérzetükért nagyon sokat tehetünk! Ezért a verseny lezárásakor az első három helyen álló résztvevőnek felajánlunk 50 kg szuperprémium tápot, és egy értékes, egyedi QUEBECK ajándékcsomagot. Ezenkívül egy-egy interjú keretében bemutatjuk őket és kisállatukat a nagyközönségnek, hogy az eredeti cél is megvalósuljon: sztár legyen a nevezett ebből! 

 

Maradjatok velünk, kövessetek bennünket a FACEBOOKON és INSTAGRAMON, hamarosan jövünk a részletekkel!

 

Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;