A Quebeck ajándéka: Egy tonna szuperprémium kutyatáp a Szurkolóknak

Blog :: Friss hírek 2018. június 21., csütörtök 16:27 #Szenvedélyünkakutya, Adomány, quebeck

Kevés fájdalmasabb dolog létezik egy állatbarát számára, mint a kidobott, elhanyagolt és éhes kutya látványa. A Quebeck a maga módján már jó ideje próbál segíteni, szellemi és fizikai síkon egyaránt harcba szállunk, és áldozunk is a felelős állattartás oltárán. 

 

Aki követ bennünket, az jól tudja, hogy közös projektbe fogtunk a Szurkolók az állatkínzás ellen csoporttal, most pedig ismét jelentős támogatást nyújtunk a srácoknak: egy tonna (!!!) szuperprémium minőségű kutyatáp várja, hogy elutazzon Paksra, és enyhítsen az ottani problémákon. 

A tápot raktárról adjuk, a forgalmunkban már nem elérhető. Volt egy ötletünk, hogy becsatlakozunk a népes kutyatáp piacra, a receptúránk pedig biztosította, hogy a legmagasabb minőséget képviselje a kezünkből kiadott termék. A bérgyártás azonban már nem az elképzeléseink szerint valósult meg, így kivontuk a termékcsaládot. Hogy miért? 

Mert hűek vagyunk az elveinkhez: nálunk a 100% az 100%, nem egy híján 99. 

Félreértés ne essék, még így is magasan a legegészségesebb és legnívósabb készítményt produkáltuk, és most a készletből egy tonna extra adag fehérjével turbózott szállítmányt küldünk a paksi kis árváknak.

Az extra fehérjével ellátott táp pontosan a menhelyi kutyusoknak lett kitalálva, gyorsan pótolja a rossz sorsuk és szenvedésük során elvesztett nyomelemeket, így gyorsan felépíti őket. Ez egy kutyákat mentő szervezet esetében talán a legfontosabb tényező, hiszen egy jó karban lévő ebet sokkal könnyebb örökbe adni is. 

És ezzel a céllal a Quebeck is könnyedén azonosulni tud, mert közös #SzenvedélyünkaKutya!

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;