Alakuló Qtyuló – Kutyaiskola nyílt Vácon

Blog :: Friss hírek 2018. december 01., szombat 18:40 #Szenvedélyünkakutya, Qtyuló, quebeck

Új kutyaiskola alakult a szűkebb pátriánkban. Első közös ankétjukra a szervezők bennünket is meghívtak, aminek természetesen örömmel eleget tettünk. Ha már ott voltunk, a közelgő ünnepek alkalmából adományoztunk is, no meg elbeszélgettünk Gazsi Gyönygyivel és Román Gabriellával, a „Qtyuló” Kutyasuli alapítóival!

 

Honnan jött az ötlet, hogy kutyaiskolát szeretnétek nyitni?

Eltérő vonalakon, de mindannyiunk életének hosszú ideje szerves részét képezi a kutyatartás. Útjaink most keresztezték egymást, ennek hatására született meg az idea, a kutyasuli gondolata, majd az elhatározás, hogy valami eddigiektől eltérő, más szemléletű dolgot alkossunk. Ma pedig már itt állunk, és a ti támogatásotokkal megtartottuk az első összejövetelünket.

Mit értetek a más szemlélet alatt? 

Leginkább a sportvonalat. Román Gabriella agility-zik, és ezt szeretnénk elterjeszteni a környezetünkben, saját rendezésű versenyekkel, programokkal, és oktatással. Ez a Dunakanyarban még nem igazán honos, de a visszajelzések alapján úgy látjuk, hogy igenis lenne rá igény.

Ezen kívül próbálunk egy olyan rendszerben dolgozni, ami a kutyára van szabva - ergo nem a bevett szabályokat, sémákat erőltetjük. A későbbiekben tervezünk beteg állatok részére rehabilitációs foglalkozásokat is, szeretnénk fitt kutya programokkal kezelni a mozgásszervi problémákkal küszködő kedvenceket. Van közöttünk kutya-fizioterapeutának tanuló állatbarát is, így minden irányból szakszemmel közelíthetjük meg a kérdést.

Hogy találtatok rá a Quebeckre?

Nem csupán kutyaiskolát akarunk, de egy olyan közösséget is, ami összefogja a váci és környékbeli kutyásokat, és szintúgy a szolgáltatókat, a gyártókat, a forgalmazókat, ezzel is jobban behozni a helyi cégeket a köztudatba - hogy ne csupán a mainstream vonulatot ismerjék és használják az emberek. Legjobb példa erre a Quebeck, hiszen az egyedi és bizonyítottan prémium minőségű készítményeik a legjobbak közé emelik őket! Szeretnénk, hogy minél többen felfedezzék a vállalatot, a termékeiket, a felelős állattartásért végzett odaadó munkájukat!

Hány tagot számláltok jelenleg? 

Az egyesületünk alakulófélben van, tíz alapító taggal rendelkezünk. A Mikulás Party névre hallgató rendezvényünk egyben az indulás is, amit megpróbáltunk minél nagyobb felületen eljuttatni a célközönséghez, úgy a kutyás szolgáltatókhoz. A Quebeckkel és másik vendégünkkel - az eb masszőz jelenlétével - is igyekszünk a fejekbe ültetni egy üzenetet: kezelje mindenki társként négylábú barátját.

Végezetül, mik a hosszútávú céljaitok?

Húsvétra szeretnénk egy családbarát versenyt szervezni, addig pedig igyekszünk az iskolánk palettáját tovább bővíteni. Az agility mellett gondolkodunk Flyball-ban és őrző-védő oktatásban is, hogy minél szélesebb spektrumot képesek legyünk lefedni magunk körül. A jövőben ezen fogunk dolgozni mi hárman, Gazsi Gyöngyi, Román Gabriella és Bartos Viktor! 

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;