Azért dolgozunk, hogy a Te kutyád is egészségesebb legyen!

Blog :: Friss hírek 2019. május 13., hétfő 15:27 quebeck, Szenvedélyünk a kutya, Zoomark International 2019

A Quebeck egy régi vágyát és álmát valósította meg az elmúlt héten: Bolognában részt vettünk a világ egyik legnagyobb PET kiállításán, a Zoomark International-on, és hatalmas lépést tettünk a nemzetközi piacok irányába.

 

Természetesen nagyon fontosak a hazai vásárlóink is, értük is vállaltuk a megmérettetést a világ legjobbjai között Olaszországban. Minden tapasztalatunk és az összes visszajelzés segít bennünket az innovációban, abban, hogy minél magasabb minőségű termékeket fejleszthessünk. 

Ezekből pedig nem volt hiány a Zoomark International-on: több mint tíz országból keresték fel standunkat konkrét termékforgalmazási ajánlattal. A történtekre néhányat aludva így látja a konzekvenciákat Dr. Filip Dániel, a Quebeck kutató-fejlesztő állatorvosa:

„Összességében remek tapasztalatokkal gazdagodtunk. Szokták mondani, hogy aki nem mer, az nem nyer - és érzésem szerint mi rengeteget nyertünk azzal, hogy részt vettünk a Zoomark International-on. A nyereségünk abban rejlik, hogy a termékeinkkel megálltuk a helyünket, ezt az is bizonyítja, hogy a világ számos országából érdeklődnek a Quebeck iránt. A másik lényeges szempont, hogy nem vagyunk restek tanulni, ez a kiállítás pedig rávilágított, miben kell fejlődnünk, hogy még jobbak legyünk. Nagyon elégedett vagyok, büszke a munkánkra, a termékeinkre, és nem utolsósorban a csapatomra is. Jó úton járunk, éppen ezért jó érésekkel tölt el az elmúlt időszak, ugyanakkor nem dőlhetünk hátra: folyamatosan azért dolgozunk, hogy a Te kutyád is egészségesebb lehessen!” - zárt motiváltan vállalatunk ügyvezetője.

A jövőben is érdemes lesz a Quebeck weboldalát és közösségi médiafelületeit követni, mert számos játékkal, sztárinterjúval és újdonsággal készülünk Nektek!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;